Flex seating 6035/6032

Lehajtható ülőlapú bőrfotel, csak a legelegánsabb konferenciatermekbe. A Flex seatingnél csak egy dologra kell vigyázni: olyan kényelmes, hogy az ember könnyen elaludhat benne...

<bővebben>

 

Figueras - Congress Seating System

A Congress Seating System egy teljesen új koncepció, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy optimalizálja a nagy konferenciatermek használatát. A rendszer lehetővé teszi az ülések különböző elrendezését attól függően, hogy milyen eseményen használják.

Az ülések mindegyike a fel van szerelve a modern kommunikációs eszközök csatlakoztatásához, legyen az telefon, fax, Internet, mikrofon vagy elektromos szavazó rendszer.

Az asztalok mérete 54 cm x 46 cm, és bőrrel borítottak, míg az ülések alumínium szerkezetűek, és a legkülönbözőbb kárpitokkal rendelhetőek, így minden egyedi igényt kielégíthet a gyár.

A székek ergonómiai kialakítása tökéletes komfortérzetet és egészséges ülést biztosít használójának.

Dometic minibár

A tárgyalókba, konferenciatermekbe és nappalikba ajánljuk az esztétikus megjelenésű Dometic minibárt. Ennek az abszorpciós hűtőnek előnye, hogy teljesen hangtalanul működik, emiatt teljesen észrevétlen, de igény szerint bútorba is beépíthető. Különlegessége, hogy Fuzzy Logic energiaszabályóval van felszerelve, ami meggátolja a túlhűtést, így az energiafogyasztása más minibárokhoz képest 70%-kal kevesebb. Többféle méretben és felszereltséggel kapható.

Figueras

Konferenciaberendezés spanyol módra.

 

The Sage Gateshead, Newcastle, U.K. - Karöltve a Figuerassal

Különleges atmoszférájával és páratlan látványával a Sage Gateshead egyike a város legnagyobb tereinek, ezenkívül regionális zenei központként is funkcionál. Az egész komplexumot egy terjedelmes tetőburkolat védi.

A Foster & Partners építészei együtt dolgoztak a Figueras Design Center tagjaival, és létrehoztak egy kimondottan ehhez a projecthez tervezett széket, melyet számos jellemvonása tesz különlegessé:

- beépített hőmérséklet-szabályzója segítségével lehetőség van az ülés fűtésére

- a fát és a többi anyagot úgy használták föl, hogy eleget tegyenek a termek akusztikus követelményeinek, és gondoskodjanak arról, hogy ugyanaz a hangvisszaverődés maradjon abban az esetben is, amikor a székek bent vannak a helyiségben.

 

 

A szék centrális lábazata, valamint a magas szintű komfort nyújtása látványos kihívást jelentett a készítőknek. A legnagyobb hangversenyterem ülésszintje látványosan homorú; az elrendezés lényege, hogy az összes ülőhelyről ugyanaz a látvány legyen elérhető a közönség számára, alig észrevehető lejtéssel.

 

Köhl - Desiro

Megérkezett az egyik legsokoldalúbb széktípus, amit valaha is terveztek. Millió arca van, minden helyiséghez hozzáad valami pluszt, mintegy öltöztetve azt. Mire volt szükség, hogy a Desiro az Ön otthonában, irodájában is elkápráztathasson mindenkit? Kifinomult ízlésre, kreativitásra, kiváló minőségű anyagokra és példamutató kivitelezésre.
<bővebben>

.

Figueras - Delta

A Delta egy speciális kialakítású, innovatív szék, felbillenthető ülőlapjának köszönhetően még a több száz fős konferenciákon sem kell többet tartanunk a kényelmetlen előrehaladástól. <bővebben>